Stare stvari za novu nadu!

Sigurno posedujete nešto što vam nije više potrebno ili ne koristite...

  • telefon koji više ne koristite
  • knjige koje ste već pročitali
  • igračke koje vašoj deci nisu zanimljive
  • garderobu koju možda niste nikada obukli
  • akvarijum koji već dugo stoji prazan
  • . . .

Fotografišite predmet koji želite da donirate i postavite oglas.

Kako učestvovati

Postavite oglas

Postavite oglas za prodaju predmeta koji donirate. Pratite instrukcije. Kod "tip oglasa" izaberite zeleni "humanitarni oglas"

Više o ovome

Dogovor

Kupci će vas kontaktirati. Kada se dogovorite, zabeležite podatke za isporuku. Popunite formu za isporuku u okviru oglasa i kliknite "pošalji". To je nalog za kurisku službu.

Više o ovome

Isporuka

Kurirska služba će preuzeti predmet i odneti ga kupcu.

Više o ovome

Donacija

Kurirska služba preuzima novac od kupca i uplaćuje ga na račun NURDOR-a.

Više o ovome

Postavite oglas

Oglas postavite prolazeći kroz proces postavljanja oglasa na sajtu Halo oglasi. Samo je potrebno da na poslednjem koraku predaje oglasa kao tip ogalsa izaberete Humanitarni oglas.

Prilikom predaje oglasa izaberite Humanitarni oglas

Kada izaberete predmet prodaje, nakon unosa oglasa izaberite Humanitarni oglas.

Više o predaji oglasa

Vaš oglas će biti posebno istaknut.

Vaš oglas će biti obeležen posebnom značkicom i obojen. Takođe, i u samom detaljnom prikazu oglasa biće posebno naglašeno da je oglas predat u akciji "I ja se borim".

.

Dogovor

Kada postignete dogovor sa kupcem vašeg doniranog predmeta za prodaju, pokrećete isporuku.

Nalog

Kada je prodaja robe dogovorena potrebno je zaključiti dogovor klikom na dugme "Isporuka" i popunjavanjem naloga.

Na stranici Moji oglasi, na vašem profilu na sajtu Halo oglasi, uz Humanitarni oglas nalazi se i dugme "Isporuka" kojim se otvara nalog za isporuku, koji treba da popuni prodavac, odnosno donator.

Nakon popunjavanja, nalog će biti dostavljen kurirskoj službi i prodavac će biti kontaktiran radi dogovora o preuzimanju robe i isporuci.

Kako poslati donirani predmet

Da bi vaše učešće u humanitarnoj akciji “Stare stvari za novu naduk” bilo uspešno neophodne je da donirani predmet pošaljete kupcu. Za ovaj korak podršku nam je obezbedio City Express d.o.o.

Pošiljka

Standradna pošiljka ispunjava sledeće uslove gabarita:
- Masa do 30 kg
- Dimenzije: 50 cm X 50 cm X 50 cm
Za pošiljke koje prelaze navedene dimenzije kontaktirajte podršku City Express-a besplatnim pozivom na broj: 0800-3093000

Pakovanje pošiljki

Standradna pošiljka ispunjava sledeće uslove gabarita: Neophodno je da pošiljku adekvatno upakujete pre transporta kako ne bi došlo do nastanka štete ili ugrožavanja sigurnosti. To podrazumeva stavljanje pošiljke u odgovarajući omot (koverta, kutija, sanduk) radi obezbeđenja sadržine.
- Lomljive predmete treba zapakovati u kutiju ispunjenu zaštitnim materijalom (papir, stiropor, sundjer, pucketava zaštitna folija…) ili obmotati tako da ne dolazi do sudaranja (trenja) između predmeta ili predmeta i pakovanja.
- Tečnosti treba da budu zatvorene u posude koje ne propuštaju tečnost. Takve posude se pakuju u čvrste kutije i oblažu materijalom koji može upiti tečnost u slučajau oštećenja posude. Poklopac obavezno čvrsto zatvoriti.
- Topive materije (maziva, tekući sapun, kreme, smola i sl.) moraju biti zatvorene u pakovanje koje će u slučaju njihovog otapanja sprečiti prosipanje sadržaja.

Zabranjeno za prenos

Na slici su označeni predmeti i supstance za koje važi zabrana prenosa i dostave.

Prenos i isporuka

Preuzimanje pošiljke vrši se na adresi koju ste naveli, radnim danom od 08 do 16h. Isporuka pošiljke se vrši radnim danima od 08h do 17h i subotom od 08h do 13h, a po dogovoru sa primaocem. Poslate pošiljke će biće uručene prvog narednog radnog dana.

Donacija

Novac kupca prosleđuje se u Fond

U trenutku kada kupac preuzima robu od strane kurirske službe vrši se plaćanje. Taj novac kurirska služba u celosti uplaćuje Nurdoru. Prodavac robe, oglašivač, dobija mejl o završenom procesu doniranja proizvoda koji je oglasio i ponudio u dobrotvorne svrhe.

Postavite humanitarni oglas odmah

Partneri

Humanitarnoj akciji doprineli su:

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka

Društveni pokret, fondacija i planetarno priznati muzički festival

Software development company

Courier service